Jak jsou klasifikovány různé typy ženských masturbátorů

- 2021-12-04-

Masturbace je doplněk k pohlavnímu styku. Ve velkých obchodech s produkty pro dospělé existují stovky druhů. Jak jsou klasifikovány různé typy ženských masturbačních zařízení?
Následuje úvod pro všechny:
Ženské masturbační zařízení se také nazývá simulační penis. Mnoho žen nemá žádnou představu o klasifikaci značky a produktu pro ženy masturbující. Vědí pouze, že si mohou koupit simulovaný penis. Ve skutečnosti mají masturbující ženy více triků a komplexnějších funkcí než muži masturbátoři.
Z hlediska rozmanitosti se ženské masturbační pomůcky dělí na umělý penis, vibrátory, vibrační vajíčka, anorektální zátky, anorektální vytahovací perličky, orální sex, nošení motýlků, prsní svorky atd., z fyzického výkonu jsou to vibrace, sání špetky , atd. , Masáž, houpání, protahování.
Z hlediska vzhledu jsou k dispozici simulační penisy, zábavné tyčinky, mini vibrační vajíčka a různých tvarů je nespočet.

Z funkčního hlediska se jedná o stimulaci klitorisu, stimulaci bodu G, stimulaci bodu P, stimulaci bradavek, stimulaci orálního sexu, stimulaci sladkým jídlem atd. Co říkáte na tyto pojmy, není snadné porozumět všem najednou.