Jak používat masážní přístroj na prostatu

- 2022-06-25-

Základní tip: Pokud mužští přátelé dokážou správně masírovat prostatu, bude to pro zdraví prostaty velkým přínosem. Při používání přístroje na masáž prostaty je třeba věnovat pozornost mnoha věcem. Před použitím dobře namažte. Při masáži prostaty dbejte na zvládnutí síly a pohyby musí být jemné.
Prostata mužů je velmi křehký orgán. V každodenním životě mohou muži snadno vést k prostatitidě, pokud nejsou opatrní. Prostatitida může způsobit podráždění močové trubice, což vážně ovlivní duševní zdraví a normální život mužů. Použití masážního přístroje na prostatu k masáži prostaty má velmi dobrý vliv na prevenci a léčbu prostatitidy. Jak tedy používat masážní přístroj na prostatu?
Před použitím přístroje na masáž prostaty by mělo být provedeno dostatečné promazání a masážní přístroj prostaty a konečník by měly být zcela potřeny a navlhčeny vazelínou nebo lubrikačním partnerem, který je shodný s masážním přístrojem.
Při jemném a pomalém zatlačování masážního přístroje prostaty použijte k vdechování masážního přístroje dobrovolné stažení análního svěrače. Během procesu tlačení masážního přístroje bude prostata ovlivněna přirozenou stahovací silou svěrače, aby bylo dosaženo efektu masáže. Poté, co je masážní přístroj zatlačen dovnitř, zatáhněte za rukojeť masážního přístroje, abyste jej zvedli, a poté uvolněte své tělo. Opakujte tento postup, abyste dokončili masáž prostaty pomocí masážního přístroje na prostatu.
Při použití masážního přístroje na prostatu masírujte pokaždé 3 až 5 minut. Doba masáže by neměla být příliš krátká ani příliš dlouhá. Pokud je doba příliš krátká, nedosáhne se dobrého masážního účinku. Pokud je doba příliš dlouhá, masáž bude nadměrná, což povede k nadměrné stimulaci a poškození řitního otvoru a prostaty. K masážní terapii používejte masážní přístroj na prostatu, obvykle 1-2krát týdně, pokaždé s odstupem alespoň tří dnů, a vyhněte se příliš častému používání masážní tyčinky. Pokud cítíte bolest při masáži masážní tyčinkou prostaty, musíte intenzitu masáže snížit.
Použití masážního přístroje na prostatu k masáži prostaty má velké výhody pro zlepšení odolnosti prostaty, prevenci a léčbu onemocnění prostaty, jako je prostatitida. Musíme si však osvojit správný způsob používání masážního přístroje prostaty. Pokud je použita nesprávná metoda, je snadné způsobit poškození prostaty. Kromě masáží musíme kombinovat i úpravu stravy, abychom prostatu lépe chránili.