Anální sprcha: Plně připraveno na anální hry

- 2023-05-05-

V análním sexuálním zážitku jsou možná nejpůsobivější magické pocity, které explodují do řitního otvoru. Návykové potěšení je hluboce přitažlivé pro fanoušky análních her, ale víte, co dělat před análním erotickým zážitkem?


Na rozdíl od reprodukčních orgánů je řitní otvor koncem trávicího traktu a má funkci vylučování a kontroly stolice. To znamená, že řitní otvor v normálním stavu není pro anální hrátky příliš vhodný. Proto je velmi nutné jej čistit před provedením požadované anální penetrace.


Kromě profesionálního čištění v nemocnici je také možné zakoupit příslušné nástroje pro provádění análního čištění. Dbejte ale prosím na své zdraví a bezpečnost, nejlepší je používat profesionální čisticí nástroje.

 

V nástrojích na čištění anální oblasti je anální sprcha velmi dobrou volbou pro začátečníky i profesionály. Jednoduché použití a dokáže účinně vyčistit řitní otvor, plně připravený na žádoucí pohlavní styk.


Jak používat anální sprchu?


Než začnete s análním sexem, musíte si koupit vhodnou anální sprchu, velikosti, kapacita baňky, průměr a měkkost trubice a čisticí účinek jsou faktory, které stojí za zamyšlení.

1. Příprava na analcleaning.


Před čištěním je třeba provést defekaci, pouze pokud je defekace dokončena, aby se dosáhlo lepšího účinku čištění konečníku.


2. Naplňte žárovku tekutinou.


Odšroubujte trubici sprchy, naplňte kapalinu do baňky a poté trubici sestavte zpět, příprava sprchy je zde dokončena. Velkokapacitní žárovky mohou vyčistit větší plochu najednou, zatímco žárovky s malou kapacitou mohou potřebovat mnohokrát čisté, ale lepší pro kontrolu a přenášení.

3. Začněte účinné čištění anální oblasti!


Uvolněte anální svaly a pomalu zasuňte měkkou trubici do řitního otvoru. Pokud zavedení není hladké, naneste na povrch trubice malé množství lubrikantu, aby bylo zavádění snadnější. Po zavedení se pomalu přizpůsobte pocitu cizího tělesa, jemnou silou stlačte bulbus a voda vyteče do řitního otvoru podél trubice a otvorů v trubici pod tlakem,  provádí všestranné propláchnutí řitního otvoru.


Pozor na použití anální sprchy


-Výběr kapaliny v baňce: Při výběru análního výplachu nedoporučujeme tekutiny, jako je káva nebo ovocný džus. Pro bezpečnost a zdraví vašeho řitního otvoru je nejlepší používat fyziologický roztok, vodu z kohoutku běžné teploty a chlazenou převařenou vodu. Teplota je nejlépe při běžné teplotě až ujistěte se, že nezpůsobuje podráždění střev.


-Buď trpělivý:Při mytí řitního otvoru buďte trpěliví. Pokud do střeva vymáčknete velké množství vody najednou, může voda stékat zpět hluboko dolů, což není dobré pro vaše střeva.


- Anální mytí ve zdravém stavu:Pokud máte nemocný řitní otvor, např. hemeroidy, pak je pro čištění konečníku velmi nevhodný.


- Doba použití:Ať už v předehře nebo po hře, čištění je nezbytné. Zejména po análním styku jsou uvnitř zbytky lubrikantu, takže pro vaše anální zdraví stále potřebujete anální sprchu.