Informativní průvodce čištěním hraček

- 2023-06-07-


Na světě existují desítky tisíc erotických hraček a v tomto oslnivém světě můžete zažít hračky pro dospělé pro různé části těla, abyste si užili nesrovnatelné potěšení. Můžete si vybrat z různých funkcí a vždy je tu něco pro vás. Pouze nemůžete na to myslet a není nic, co byste nemohli hrát.

 

Nicméně, můj drahý příteli, víte, co je nejdůležitější, než se vydáte na svou exkluzivní erotickou cestu? Není pochyb o tom, že to musí být čištění těchto hraček před a po použití. Hračky pro dospělé úzce souvisí s citlivými částmi lidské tělo a tento úzký kontakt jim velmi usnadňuje přinášet nějaké špatné věci do vašich čistých intimních partií. To je opravdu špatná věc, takže pečlivé čištění je velmi nutné, pamatujte.





Metoda, kterou nelze použít


Při čištění těchto hraček pro dospělé je nejčastějším způsobem použití speciálních čisticích prostředků na hračky, které poskytují výrobci hraček. Jsou profesionální a bezpečné a samozřejmě jsou to velmi vhodné nástroje pro čištění hraček. Druhým je jemný sprchový gel nebo dezinfekce na ruce. Bylo by skvělé, kdyby měl dezinfekční funkci. Velmi dobrou volbou je také mírná voda.


Opaření horkou vodou však rozhodně není skvělým čističem hraček. Horká voda naruší strukturu materiálu, což může způsobit vylučování látek škodlivých pro lidský organismus a výrazně snížit životnost hračky. Zejména materiály ABS a TPE.


Hračky vyrobené ze silikonu, nerezové oceli a skla lze dezinfikovat v horké vodě, před vložením do vroucí vody si prosím zkontrolujte konkrétní podrobnosti v pokynech.


Alkohol je také často nepochopená volba. Alkohol je žíravý. I když dokáže dobře dezinfikovat, může docházet k chemickým reakcím v důsledku dlouhodobého kontaktu s hračkami. Těsný kontakt s vnitřní částí může ovlivnit vnitřní bakteriální ekologickou rovnováhu.


Je úžasné, že sójová omáčka a mýdla na nádobí byly také vybrány jako čistič hraček. Ve skutečnosti nejsou dobré na čištění, takže je lepší nechat je v kuchyni.

 

Jak vyčistit hračku


Než začnete, musíte si u této hračky zjistit hodnocení bezpečnosti vody, protože některé hračky nejsou vhodné pro mytí ve vodě. Poté je nutné zajistit vyjmutí baterie.

 

Během čištění pěnu plně prohněteme a jemně ji obalte kolem celé hračky, zejména těch detailů, které mají prohlubně, které je třeba pečlivě vyčistit, protože špinavé věci se na takových místech mohou snadno schovat a ohrožovat zdraví těla.

 

Po vyčištění opláchněte čistou vodou, poté povrch hračky jemně otřete suchým ručníkem a čištění je hotovo.

 

Pokud se mají skladovat očištěné hračky, je nejlepší je vložit do čistých obalových sáčků. Chladné a větrané místo bude jejich nejlepším skladovacím místem.

 

Doufáme, že vám tento článek pomohl, a přejeme všem zdravý a šťastný život.